Skip to content

About

Hei, jeg heter Andrea og er en 21 år gammel jente fra Bærum. Helt siden jeg var liten har jeg alltid hvert nyskjerrig og interessert i å finne nye løsninger og andre måter å besvare oppgaver, leke, bygge og lage ting på. Da jeg skulle søke studie var det viktig for meg å finne noe som matchet min personlighet og interesser. Det er slik jeg ente opp med å studere Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania, noe jeg er ekstremt glad for den dag i dag. Denne linjen har virkelig gitt meg en smakebit på hvor gøy det er å lære, prøve og feile. Det er spesielt to fag som har skilt seg ekstra ut i løpet av de semestrene jeg har gått; Bedrift og Vekststrategi.

I faget Bedrift med Kristin Undheim, var det ingenting som het “et skritt av gangen”. Her ble vi bokstavlig talt kastet ut i gründerlivet, hvor vi lærte å gå fra å ha en ide, til å gjøre den virkelig ved å starte vår egen studentbedrift. Det å bli kastet ut på den måten forberedte meg til min første internship jobb i Bookis. Jeg var så utrolig heldig å fikk internship så tidlig i studiet, som har gjort det mulig for meg å utføre teorier vi lærer på skolen ut i praksis.

I faget vekststrategi introduserte Erlend Nybakk oss opp til en praktisk tilnærming til faget der vi konstruerte ekspansjonsanalyser for en reell virksomhet. Dette var et fag som jeg fort ble interessert i som jeg syntes var utrolig gøy hele veien. Etter å ha jobbet i Bookis hvor jeg hovedsakelig jobbet med markedsføring var det ingen tvil om at jeg hadde lyst til å ta digital markedsføring som valgfag, for å lære mer.

Jeg gleder meg til å komme i gang med dette semesteret, og håper at du som leser vil bli bedre kjent med meg og være med på min reise dette semesteret.